Computer laten maken?

€20,- Bekijk onze tarieven

Wat vind u van onze diensten?

Schrijf je review
1
2
3
4
5
Stuur
     
Annuleer

Schrijf je review

Gemiddelde beoordeling:  
 318 reviews
door Astrid over Naicom Systems
Refurbished laptop

Zes weken geleden heb ik hier een refurbished laptop gekocht. De laptop is gebruiksklaar gemaakt, ideaal voor een leek zoals ik. De service was top, uitgebreide en heldere uitleg, een gratis muis en tas erbij. Echt een aanrader om naar Naicom te gaan. Ik kom hier zeker terug.

door Jan van eijk over Naicom Systems
Nog steeds goed

na 15 jaar op de site gekeken voor een refurbished laptop .Hij is er nog steeds en nog steeds erg goed.Een mooie laptop voor m'n neefje, deze winkel is zeker een aanrader voor Goede waar voor een redelijke prijs!

door Lenie Wansink over Naicom Systems
aankoop laptop

Op advies van den vriendin naar Naicom getogen. Uitmuntend en sympathiek geholpen. Met nieuwe laptop voorzien van alle benodigde hardware/software, dus direct klaar voor gebruik, naar huis. Voor een digibeet zoals ik ideaal. Een prima bedrijf die ik iedereen en met iedere beurs kan en zal aanbevelen.

door Rob over Naicom Systems
uitbreiding netwerk aansluitingen

met een in mijn ogen van mijn kant en vage vraag; uitstekend geholpen. was op zoek naar vaste netwerkaansluiting aan andere kant van het huis.
een passende oplossing werd geboden die voldeed aan waar ik behoefte had.
kortom, vriendelijk en prima bedrijf met professionele instelling en afhandeling.

door Martin Vink over Naicom Systems
Laptop refurbished

In twee maanden tijd een refurbished laptop zowel voor mijzelf als mijn vriendin aangeschaft. Apparaten in keurige staat, nauwelijks van nieuw te onderscheiden, prijstechnisch concurrerend en werken uitstekend. Doorslaggevend voor mij in de oorspronkelijke keuze voor Naicom is ook zeker het feit dat ik wel eens een t-shirt of fietsbroek koop via het web, maar een laptop toch eerst wil zien en voelen. Nu, daar heb je alle gelegenheid voor,je kunt de laptop simpelweg ter plekke uittesten. Vriendelijke en professionele benadering en uitleg, deze mensen verdienen de vijf sterren volledig.

door Peter over Naicom Systems
Geprobeerd en OK bevonden!!!!

Voortreffelijke geholpen, ook hoewel men helaas weinig voor mij kon doen om bestanden van mijn pc terug te halen. Ook de kosten vielen reuze mee.Later een refurbished laptop gekocht en bij een klein probleem weer goed geholpen.Uit mijzelf aanraden doe ik niet [ik ga mensen niks opdringen], maar als men mij vraagt: "Weet jij enz.? Dan zal ik Naicom zeker noemen.

door Bianca de Paauw over Naicom Systems
topper !

Super zaak !!Vriendelijke mensen, nemen de tijd om alles duidelijk uit te leggen.(zelfs ik als digibeet weet weer wat meer!)Service is snel en betrouwbaar. Ik ben en blijf een tevreden klant en zal zeker deze zaak aanraden aan een ieder!!!

door Karin over Naicom Systems
Vriendelijke service

Net een laptop gekocht. Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg. 1 jar garantie, netjes.

door M.A.de Rijk over Naicom Systems
laptop

Heel hartelijk dank!Heel goede service, vriendelijke mensen.En niet duur,Ik zal iedereen Naicom aanbevelen,om daar naar toe te gaan.

door Jan van den Koppel over Naicom Systems
absolute aanrader

Twee jaar geleden heb ik Naicom 'ontdekt'. Sinds die tijd is dit voor mij het vaste adres voor al mijn computerzaken. Ik ben zeer te spreken over de vriendelijke ontvangst,de vakkundige uitleg en de service die geleverd wordt. Ik kan Naicom een ieder van harte aanbevelen!

Page 1 of 32:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Contact

  • Benthuizerstraat 10a
  • 3036 CG Rotterdam
  • Telefoon nr: 010 - 2657337

Openingstijden

Maandag - Zaterdag: 9.30 - 17.00
Zondag : Gesloten

Visit Us On Facebook